Каталог

Стол офисный

Стол для офиса недорого

Недорогой и надежный стол для офиса  Цена : 300 гр.  подробнее>>

Кухня посекционно 

Вы можете приобрести кухню посекционно и не дорого.....подробнее >> 

Шкаф-купе

 

Шкаф-купе 16 моделей, а также по Вашими размерам.......подробнее>>>

 

Де використовуються утеплені гнучкі повітропроводи?


Серед іншого в каталозі інтернет-магазину Eco Climate ви можете купити гнучкі повітропроводи з теплоізоляцією. Вони все також використовуються для підведення або видалення повітря, але в системах вентиляції та кондиціонування повітря, де необхідно запобігти втратам тепла або холоду. Наприклад, у витяжках від гарячої зони кухні, для транспортування підігрітого повітря від канального фанкойла або рекуператора.

Утеплені гнучкі повітропроводи мають низку переваг. Вони допомагають запобігти втратам тепла або холоду, що знижує витрати на енергоспоживання. Крім того, утеплені повітропроводи допомагають знизити рівень шуму, вироблений вентилятором.

Утеплений гнучкий повітропровід конструктивно мало чим відрізняється від звичайних трас. Просто він має додатковий зовнішній шар, який зазвичай складається зі спіненого полімеру. Таким чином зберігається гнучкість і зменшуються втрати тепла.

Щоб підібрати гнучкий повітропровід, потрібно враховувати параметри системи

Насамперед це діаметр, який має відповідати інсталяційним розмірам вентиляторів, що використовуються, і забезпечувати достатню прохідність для обслуговування конкретного приміщення.

Також важливо, де саме встановлюватиметься гнучкий повітропровід. Дуже протяжні горизонтальні траси потребують додаткового кріплення, інакше сильно зростає ризик провисання. Хоча основою є металізована міцна плівка, слід подбати про захист від механічних пошкоджень. Більше інформації ви знайдете за посиланням.

 

 
Количество
и сумма товаров
в корзине
 

 Предварительный расчет

Вы можете узнать предварительную стоимость мебели на заказ воспользовавшись формой обратной связи.... см>>>


 Вызов технолога

Вы можете пригласить технолога к себе для замеров и консультации. Также Вы ознакомитесь с образцами материалов.

 тел: